1:a Advent

idag är det första advent , jag hade nästan glömt bort det, jag har så mycket annat att tänka på. i natt sov jag nästan ingenting, så heöa dagen från hav tolv till halv 4 har jag sovit. och jag kan inte göra så mycket annat än att tänka på dej, du är i mitt huvud varje dag, varje timme varje minut varje sekund. åh. jag orkar inte.  baba. 
jag vill ha en vit jul, men som det ser ut nu så blir det en brun,grå slaskig jul,det suger ju, ojoj. men nu ska jag inte klaga, allt kan hända. så jag måste tänka possitivt om mitt liv och våran värld,planet. (det där lät sjukt.) jaja.

jag älskar dej och det kommer jag alltid att göra. ♥

2008-11-30 / 15:07:57 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


slask.

jag kan varken kolla på dej eller tänka på dej så blir jag tårögd. jag vill bara ha allt tillbaka som för typ 3veckor sen- men hur lätt är det? det här är jobbigt ska jag berätta för er, att vara med dej är jobbigt, allt är annorlunda. fan- :(
allt känns som vädret,
slaskigt och vill bara ha dej.

jag vet inte, är helt förstörd. känns som allt är borta.  <3



2008-11-28 / 23:44:58 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


bababa

jag är jätte trött, och jag tänker nu lägga mej ner och vila. och jag är ensam hemma, och alla är hemma och övar på religionprov, men gissa vad jag har gjort? jag har mina böcker i skolan. lyckat lyckat victoria. hmm. kommer gå piss, för vi har om hinduismen och jag allt jag har i huvudet är islamsreligion som vi hade i provet sist, baba. jag suger i skolan just nu. och jag ahr typ en massa överenergi och det är inte så kivva. men nu ska jag vila,
pusshejjs
 
 vill du dela hjärta med mej?
hjärta


2008-11-19 / 19:10:22 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


osynliga sår

hm, dagarna går och jag vet inte vad som händer, det var en månad sen och nu känns allt fel och allt tar ont. i hela min kropp finns det en massa en hundratals osynliga sår, som jag hoppas kommer att läka men det blir bara värre och värre, jag försöker laga dom men det vill inte läkas. allt e tugnt och jobbigt. jag hoppas vi snart blir vänner igen, allt känns tomt och jag gillade dej som min vän, och sen nu är vi nästan inte äns vänner. babababa.

och sen har jag börjat tappat kontakten med alla, och det känns så tomt. fan, jag gör allt fel. jag hoppas att vi snart får kontakten igen. men jag har inte tid just nu med mina vänner, och jag hoppas ni förstår. snälla kom och busa med mej.


jadu, jag har sagt många gånger och jag tycker det känns som jag tjatar..
jag saknar er.

victoriasjöberg

2008-11-19 / 19:01:19 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


typiskt!

åh. BÖH- det kan kan ta sig. så tyyyypiskt!
 
jadu, en ny period och det har redan skitit sig, satan.
 
du förstår ju ingentiing, och du har inget med det här att göra, det är hon inte du!
2008-11-17 / 14:47:10 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


en härlig känsla -.

idag vid kanske fyratiden började det snöa! åhh, det var en sånn härlig känsla.  det kasnke betyder snart att hösten far bort och då kommer vintern, åh, vad jag vill ha december och massa snö, skulle det inte vara härligt? jag tycker det är härligt. men jag är fortfarande sjuk/förkyld, och det vill inte gå över, så jag har bara legat i soffan och kollat på tv, och filmer, är det inte lite mys? -jojo! det är skit mysigt. och sen kom min syster ut till saltvik och vi åt middag, och nu kollar dom på film, och jag har badat bastu, muums, det är mys. vi får se imorgon om jag kommer till skolan eller inte, men jag hoppas ju att jag kommer för vi börjar en ny period, och det betyder att jag måste plugga hårt och satsa på skolan. jobbig men sånnt e livet, och imorgon har jag också kör, YES- me like song.

men nu orkar jag inte skriva, pusshejjs
vicpic sjöberg

2008-11-16 / 18:18:18 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


önskning

ser du stjärna i det blå?'
att du önskar kan du få.

wooop, jag gillar dej !
2008-11-15 / 22:14:57 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


pussel



livet är som ett pussel, det gällar att hitta rätt bit som passar

2008-11-15 / 22:11:39 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


15.11.08

ujjuj. jag är förkyld, BÖH-
det kan ta sig , för jag kan inte sova på nätterna, jag bara vaknar och ligger vaken en stund sen somnar jag om och så håller det på hela natten, nog kan man bli slut nog. och sen är jag trött och min förkylning är dum mot mej, kan inte äns andas helt  normalt och ont i huvudet har jag också, jag behöver dej vid min närhet, jag älskar dej!

kan inte min förkylning bara lämmna mej? jag orkar inte mera.

puss/ victoria
2008-11-15 / 20:41:13 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


onsdag

jadu, idag är det onsdag, det går väldigt snabbt tycker jag, snart är det ju jul. haha om exakt 1 månad och 12 dagar jippiii, och jag säger bara att det går snabbt, det känns som vi hade augusti just typ, och nu har vi prao , denhär veckan och sen när vi kommer till skolan igen på måndag har vi redan börjat med period 2, herrigud, tiden går väldigt snabbt, snart är jag väl 50+  hahahahaha. nej men jag skojjar med veckorna går faktiskt snabbt. tycker ni inte det? idag på jobbet iallafall fick vi följa med nina smeds till lagtinget och vara med på en invigning av nått med ekologiskt bränsle eller vad det nu var, och sen gick jag och elin ner till stan och letade efter en dagensålänning, vi tog marcus östman, och sen for vi tillbaka hem och åt lunch, sen ner till redaktionen och redigerade bild och text. det blev bra! och vi blev nöjda, och sen fottade vi lite till frågelådan, och sen följde vi med nina smeds igen till lusse och där interjuvade vi tre pojkar som hade varit med i en frågesport, tror dom hette, markus hendrik och simon, eller vet inte vad den sista hette men nått sånnt iallafall, sen efter det fick vi sluta, så vi slutade halv 3.  och imorgon ska vi får följa med fotograferna på uppdrag, det e skiiiitkul! i like it! och nu sitter jag bara hemma och väntar på att mamma ska komma hem, igår for hon på nått möte i sveride med dagispersonalerna, och jag saknar faktiskt henne, det är trkigt här hemma inget händer. men förra gånger mamma var till sverige och då var jag sofie och kjell ensam hemma, då hände det grejjer ska ni veta, jag lyckades övertala kjell att vi skulle ta ner mitt akvarium som var uppe på vinden som vi hade när vi var små, och det kanske är 21 liter, och efter vi hade fyllt det så skrek jag "-kjell kjell, kom fort jag tror att det läcker!" och jodå det var vatten över hela mitt golv och alla blev som en pool , men inte ska man klaga det var väl inte fel med att ha en pool i sitt rum :D haha! och sen en annan gång så lyckades sofie att få fönen att brinna, det började brinna i uttaget på väggen, haha! men denhär gången har ingenting hänt, och det e ju ett plus för kjell! haha men nu ska jag kolla på tv, ifall det komemr nått kuligt, hihi och sen ska jag väl se om jag ska ut en stund, annars stannar jag hemma bara, för mamma kommer ju hem nått vid tio tiden ikväll!

pusshejjs // victoria sjööööberg
2008-11-12 / 18:16:03 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


saltvik



en solnedgång från saltvik, kvarnbo
2008-11-10 / 21:03:47 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


10.11.08

idag var det måndagen den 10 november, och det är så att då börjar min praovecka, jag och elin jobbar på nyaåland, och det e skit tufft och roligt. idag började vi dagen med ett redaktionsmöte, vi gick igenom lördagens och måndagens tidningar. sen bärde det av för mig och elin att far ut på stan och letade efter en "dagens ålänning" och ouups, det blev min gudmor, haha! (vi tog henne för att vi måste ha en test) haha. och sen gick vi runt och letade efter pappor som vi kunde ha med i våran enkät , om hur deras farsdag har varit, det var kul, för alla bara sprang undan oss för att dom inte ville vara med i tidningen, för liksom, alla blir väl rädda för två snygga  tjejer speciellt när en kommer med en nikon D60 och den andra med block och penna, och båda två har ett leende på läpparna, kan man inte bli mera rädd än det ? haha, och sen efter att vi hade kommit tillbaka och redigerat allt och skrivit all text så fick vi gå in och kolla på arkiv där det fanns analogakamerabilder, och jag hittade två bilder på min mamma när hon var vid runt 18 årsåldern, haha, snacka om tuuufft! hihi men nu är det så att jag är j*vligt nyfiken hur allting blev, vill bara ha en ny morgon, så att vi får göra en ny dagensålänning och ha skojj med elin, imorgon när jag vaknar ska jag springa ut till postlådan och läsa tidiningen först av alla i huset, jadu,  men nu ska jag kolla på TV, pusshejjs


/  viiiiiiictooriiiia
2008-11-10 / 21:01:54 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


2-11-08

nu är det änteligen november. och snart december, och det kommer julen :D det är mysmys! idag har jag typ sovit till tre, halv 2. eller nått sånnt, sen har jag varit ute lite, och lite på datorn, och kollar på tv. och sen var jag med elin till sparhallen och pantade hennes tomflaskor, och så köpte vi ett kort, "krya på dej" så for vi till sjukhuset. och hälsade på johannes, han hade krockat med moppen. typ i förrförrgår, så skulle han ut och köra så regnade det och var halt så skulle han stanna med det gick inte utan han gled. så han for in i lastbilen och flög upp några meter, ujj. och sen fick han sår på foten och armen, som han måste sy och sen sprack hans mjälte, så han måste in till akuten, och nu ligger han på barnavdelningen så vi gick och hälsade på honom, han´ har inte fått ställa sig upp så han måst ligga i sängen, ojoj. det skulle itne vic klara av, hon som har sånn engeri. (hehe) men sen for vi hem och sen la jag mej och sova liide, sen gick jag och elin ut på en promenad. till gravgården och kollade på min mormors grav och tände lite ljus, så mysigt, sen gick vi till esso och träffade jannik och cheddar och malin och några flicks till som jag inte alls vet vem är. ja och nu är jag hemma och har sååå satans ont i min hals för det är så kallt. :( bäbä- fy, måste få min hals bra! jag jag vill ha snö snö snö.
 
 
 det som är med tjocktext är JUL känsla! snart är julen här, myyyyys


// pusshejjs victoriasjöber
2008-11-02 / 21:32:31 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


Sök i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0