stockholm next.

imorgon dra vi till sverige, yes! 

fan vad ajg har längtat, ska shoopppa!

det blir, ida sophie, patricia christoffer tobias och robin.

vi kommer få det roligt, ska vi se till.

puss

2009-06-30 / 22:32:45 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


cykkkkla cykkla

snart borde lisa komma hit så skall vi cykla iväg till stan och träffa pojkar.
sen ska vi busa hela nattenlååång. eller halva, sen skall jag noppa ut till saltvik -.-


lisa hjärta victoria

2009-06-26 / 18:01:22 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


soooool, jaaaaaaa, baaaaaaada i pinjacolada.

idag har jag hunnit med mycket ;

♥damsugit huset

♥har varit till golfbanan och slagit lite bollar

♥har varit till stan med mamma

♥hämtat ut en biljett,i stan

♥sooolat!

♥lagat rabarbersaft, mums (hemlagad)

♥sovit

 

jag kom just hem från pappa, dom håller på flyttar så har varit med melvin och vincent, melvin är väl lugn och sådär, men han är ju så liten , men det finns en annna krabat i huset också, vid namn vincent, han var så himmla busig och han skrek/skratta och hade sig, han sprang efter mig hela tiden och skulle upp i famnen, han var victorias pojke ikväll, mys det. men till kvällen blev han lite tröttar och blev lite jobbig, men sånnt får man leva med, dom är så i dendär åldern.

 

imorgon skall jag ut och gå med vincent och leta efter nån lekpark som vi kan busa i. så att han inte är ivägen när dom skall plocka upp och fixa i lägenheten. det ska bli rolig, och mysigt. 

 

det är vettlöst varmt, idag har det varit 39grader på våran altan, wooops, det var hett. jag har solat så jag är brun. fint det, jag vill göra nått skojjigt, imorgon, hör av er!

 

2009-06-25 / 22:06:04 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


friendship is the most important thing we have, so do not throw it away.

ikväll var jag med kajsa, vi for in till staden, där träffade vi  anton(girffen) basse, thomas, jonas sen kom moppepojkarna  lucas, viktor,conny och patrik. vi köpte glass och pratade, var på lillaholmen och socialiserade lite, sen vid 10 åkte kajsa hem  så då var det bara jag lucas basse giraffen och thomas,conny, vi gick tillbaka till lillaholmen, lucas kastade sand, så har massa sand i mitt huvud.. huhmhmmh.. tack lucas. haha, sen åkte pojkarna hem med båt, så då följde lucas mig upp till min cykel, sen cyklade jag hem, tack för en trevlig kväll, pojkar och flicka.

lite bilder kommer upp, som kajsa har tagit med sin superkamera.

 

söta minikanin. jag vill ha!

basse var cool och klättrade i masterna.

mums med glass, jag och kajsa köpte likadana, men halva min glass blev utsmetad av viktor på kajsa ansikte och hår, dumma viktor, men det fanns en possitivsak med det, hon luktade jätte gott , mums.

men kajsa är lika söt som hon luktar.

2009-06-24 / 23:04:39 / / 4 kommentarer Trackbacks ()


summer is finally here.

jaa, nu är sommaren här, det är skönt det, ligga på gräset med ett täcke, sola, äta glass och sommarmusiken är på radion, jag älskar sommaren, och nu hoppas vi på att det inte ska regna mera, eller jo, det kan få komma en regnig dag så jag kan få fara till sverige och shoppa lite, men vi ska till sverige i helgen eller nästa vecka , ithink.

vi ska köpa vattenskidor och såndärn ring, så vi kan åka ut med båten och köra, skojjigt !

 snart ska jag till stan med mamma och handla lite gejjor. 

 

pusspåsolen, aj satan jag brände mig  :(((

2009-06-24 / 13:35:30 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


tyckaomtyckaomtyckaom

jag tycker om hondär frida jag, ikväll ska jag ut med frida, vi ska cykla till staden.

jag ska just fara och möta henne på cykel till kantarellen, eller vart det nu var, sen bär det av till staden, och hoppas bannetusan inte det blir kallt för jag har inte mycket kläder på mig,,,, ohihuhm.. men nu ska jag fara och möta fridfridfrid. mera om kvällen kommer upp senare, pusspuss

2009-06-23 / 19:03:57 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


i want up to the rainbow and look at all the fine colors.

vad kallar änglarna sina motorcycklar?

-regnbågar.

 

åhh, den är så fin,änglarnas motorcyklar,regnbågar.

idag skall jag bara chilla,och bara äta piller,(hatar tabletter.) har så ont och är trött, ska nog nu lägga mig och sova ute i solen, puss

 

 

2009-06-23 / 10:21:16 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


everything is a dream that must become a reality.

ikväll cyklade jag först med zaida runt hela jävla stan, men zaida rollade, men det var ändå långt, det tog ca 40 minuter, sen så for jag till sofia för zaida skulle vara med andreas, så jag och sofia for till stan, hon köpte glass och jag en slush, burrrburr, kallt fick jag, men sen så träffade vi mattias och lucas, vi stod och pratade lite, sen for jag och sofia hem. sen på kvällen fick jag tråkigt och då kom lucas och mattias till mig och socialiserade, det var kuuuul! 

jag gillar lucas sitts på moppen, den är mjuk! 

jag tycker om dom där pojkarna jag!

tack för en underbar kväll.

 

nu skall jag kolla på dreamgirls, som jag lånade av sofia.

 

 

2009-06-22 / 22:39:05 / / 4 kommentarer Trackbacks ()


i love to lie and watch the clouds in the sky, and i think of you every minute.

sommmar,sommar, nu är det sommarväder.

ikväll ska jag ut med zaida, får se vad som händer,hon skulle rolla så skulle jag cykla, sen hoppas väl jag att vi ska hitt på nått skojj, för jag vill verkligen göra nått busigt. men vad, det är frågan.

 

ni kan ju höra av er gottfolk? :D

2009-06-22 / 16:44:04 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


solen har kommit tillbaka.

idag är det sol, och jag ska snart ut, jag har en sånn jäävla lust att fara till wha och springa några varav runt, jag låg i sängen inatt och kollade på höjjdhopp och 4x400 meter kvinnor/men . ni kan ju höra av er om någon vill komma med? kasnke idag lite senare elller imorgon.

¨pusshejjs nu ska jag gå ut.

2009-06-22 / 12:32:07 / / 3 kommentarer Trackbacks ()


trött,sliten victoria.

jadu, man kom hem från ella vid elva i morse, ella cyklade hem med mig så åt vi lite jordgubbar sen somnade jag ute på gräsmattan, snacka om att man är trött, var ju uppe med lisa och ella heeela jäääävla natten, WIWWUOO. vi såg tillockså med soluppgången ! slå det ni, men ja, nu är jag trött så vågar inte blunda eller bara vila en stund, för då kommer jag ju somna och inte vakna, haha, men sov faktiskt lite nu på dagen, typ 12 tilll 4. 

 

nu är man ute i saltvik, måste spändera kvällen här.... s-u-c-k.

men ni kan ju höra av er om ni vill träffas ikväll, komma ut hit göra mig sällskap, ut och gå här eller nått, om nån orkar moppa sig hit.. men ingen vill väll, suger ju här. men nu ska jag kolla lite på tv. hejdåå

2009-06-20 / 15:55:33 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


LISA WUZ HERE !!

TJENA TJEENAAAAA !!

 

nej men tjeena tjenaareee breeeee jaoo
här är det fää och vi ska tää och det är så lää du sku ha vart mää hää och inte dää jao bruuschaaaan!
nananan nu har ella vallfärdat till toaletten och victoria ligger och stirrar in i taket och är faktiskt ovanligt tust, nej inte tust! tysk! neeeej inte tysk! tyst! TYST! mh, nu har ella kommit tillbaka och nu har victoria börjat nojsa igen :)
ehehehe vi har just tittat på soluppgången, väldigt romantiskt måste jag säga, synd att sällskapet inte är detsamma...hmm.. 

 

nu är det såhär att victoria och ella har varit väldigt elaka ikväll , ja tammetusan! när vi skulle fara till victoria så cyklade ella och victoria och jag måste springa, och mina skor var för stora så jag fick springa i bara strumpbyxor (nej inte bara strumpbyxor, jag hade klänning också faktiskt) såååå dom gick sönder - såklart ._. hm..

 

ojojoj nu är victoria och ella jättetysta :o hohohoh long time ago!  men jaa, dom kanske börjar bli lite trötta, klockan är ju liksom 05:17! ojohohoj jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det får bli lite som det blir, men det blir nog *smack* jättesmarrigt! iaf tihi :) nuuu ligger victoria i min famn, hon ser ut som en gigantisk austreliensisk anorektisk karismatisk empatisk sandig mini-hamster ehhehehehe

 

ikväll när vi såg på "kattbreven" kom det en kisse, ella trodde det var ett rött får ._. humm.. kissen hette mitzi! meow! 
humhumhum imorgon är det lööööördag (saturday,laupäev,lauantai,samedi,zaterdag etc.) om någon ville undra alltåå, fast egentligen är det ju idaaaag men jaja! undrar vad jag ska hitta på imorgon, hummhumm, faaast vi får väl se vart ödet bär mig, eh :)

 

just keep swimming, just keep swimming, (blijven zwemmen,blijven zwemmen,magpatuloy sa paglangoy,magpatuloy sa paglangoy,fortsätt simma,fortsätt simma)

 

eeh jaa, jag har ju (som ni kanske märker) fixar in några meningar i andra språk här , och det gjode jag eftersom jag tänkte (ja, faktiskt! :o ) att det kan ju vara så att någon frn typ holland eller frankrike eller albnien eller når'n lost person bara råkar klicka sig in på denna bloggen och så tänker dom typ "oh no! this blog is på svenska" :o och sen dom ba (och jaa dom tänker på svengelska) "nejmen ååh sedär där är ett ord/en mening som jag gettar :o" och så dom ba waaauuuuuuwww! :) hm, trevligt!

 

tänk om man vore en snigel, det vore lite jobbigt.. (sn) tänk ba, om man skulle bli hungrig och man ba "åh jag går till köket och fixar lite frulle!" och så går man dit, (med snigelfart) och sen när man kommit halvvägs så kommer man på att "nej men! snart är det ju lunch! jag måste skynda mig till svarta kissen!" och så skyndar man dit (i snigelfart) och sen när man precis nästan är framme så man ba " äääh det är snart middag! bäst jag går dirr till hesse!" och så är man jättehungrig (man har ju liksom inte käkat en smula på hela dagen :o ) och så när man kommer till hesse så har det stäng för det tog sån jävla tid o_O sååå man får ingen mat på helaste dagen :o hm, det kanske är därför sniglar är så små :o för att dom inte äter nåt alltså :O:O ojherre vad jag är smart!

 

05:36 nu ser det ut som att victoria sover, jag ska nog peta lite på henne och se om hon är vaken.. *petpet*
.. hon var vaken, fast hon lät lite tired vaaa |-) muh

 

muuuums vad är det jag ser om inte ett cola-glas här brevid sängen? (det är det) and guess what?! det är cola i det! treeeevliiigt där, jag tror jag ska ta mig en liten slurp! mm-mmmm-mmmmm totally awesome! :DD

 

alltså neeeeej mina struumpisar är heeelt traaaaasiga

 

HAHAHHAHAHHAHAHA nu sover victoria :D eller hon svarar iaf inte när man pratar med henne, ehehehe
just hon ba "alltså jag är inte alls trött :o jag skulle absolut inte vilja sova nuu" och sen 20 minuter senare sover hon som en stock :) tihi

 

ella sitter och tittar på hitta nemo, dock på engelska för jag råkade glömma att ta med den på svenskaa, (för att en viss liten ellabella inte påminnde mig maybeee) 

 

05:47 ehh nu vaknade victoria och sa att hon inte alls sovit, jomen tjena va ;)

 

ojneeeeeeeeej nu ska ella och victoria lyssna på miley cyrus ._. eey hannahhhhhhmontanaahhhhhhhh ftw! eller inte :))

 

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och nu tycker victoria att jag ska sluta skriva, men neeeeeeeej det vill jag inte, jag tycker det är ganska trevligt att sitta här och skriva
och nu sitter victoria och svamlar något som låter lite som "nå sou voi he turggurdg lekut rygg thrrreyyyyyyffttttt" ovh nu hittade hon lite mossa i håret, haha! kanske från igår då vi sprang iväg från ella bland stockar och stenar och björnar och bär och björnbär eller vad det var :)

 

meoooooooowwwwww nu fick jag en marabou schweizernötchoklad-bit av vicpickslick! och ella leter efter sin telelur under sängen!

 

det känns som om jag borde skriva något intressant istället, nananna jag är en gummibjörn jag är en gummibjörn jag är en rullig liten tullig liten gummibjööörn -.- eller nåt :DD
ehehhe jag sitter här och sjungeerrrrrr grrrrrrawwwrrrr

 

nu ska jag skriva allt jag hör!

helvete
nu var det tråkigt här
oj choklad!
mm
jag försöker få min jävla data tillbaka
är det du eller jag som bestämmer i dethär rummet?
får jag ringa någon?
ja gör det
får jag ringa bebbe och fråga om han cyklar fortfarande
nu kommer han säkert fråga om det är jag som ringer igen!
hör du vad hansäger?
inte kan ni bada nu heller!
ståhlman!
llleeeemströöööööm
LEEEEEEEEEMSTRÖÖÖM
alltså nu kan man ha kul alltsåå
partyparty
stööna lite mera dåå!
öööööööööööööööööööh
ÖÖÖÖÖH
oj nu blir din tand ännu snedare!
vill du prata med simon?
jaaahajjaaaa
HEJDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


nej fittan vad jobbigt det där var :o 

 

nej nu jävlar ska victoria ha tillbaka sin jävla dator så nu måste jag giva it back
meeeeen jaja nu ska jag sluta

(eh arför känns det som om ingen kommer orka/vilja läsa dethära inlägget? vavava?

 

PUSSSSS HEJDÅÅÅÅ GODMORGON!! // LISA THA BEST (  FUCK THE REST HEST ! ) :DDD

(06:13)

2009-06-20 / 05:07:27 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


HAHAHHHAHA

2009-06-20 / 02:54:49 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


bilder @ midsommar

victoria lisa och ella, tre heta brudar.

vår goda midsommarmiddag, mumsigt värre.

rääääääkor, 

jooooooordgubbar, gott som fan!

jag älskar er.

det är INTE som ni tror! hahahhahahhah

jag och ella dansade runt stången..... hm. ensama!  :(

stången.. midsommarstången.

vi kollade på film, "kattbreven"  hmmm? +7år film...

busig, 

busig

 

 

 

 

SLUTA PÅ BILDER

ett långt inlägg kommer senare inatt, av LISA!

så alla komma ihåg att kolla, för alla -älskar- lisa's inlägg

 

2009-06-20 / 01:50:39 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


nu är vi laddade!

jag och lisa har gått till ella, och vi vallfärda mad alla grejjor till ella, vi hade med oss en stor jävla matkasse och sen min data och sen min och lisas  storaväska, vi plockade lite björkkvistar för att få upp midsommarkänslan, WWWOOOOH. när vi kom till ella så var hon ju inte klar.... jäääävla lata sköldpadda, hon hade håret blött och jaja, så jag fick föna det åt henne, det blev fina fisken, men nu ska vi snart börja fixa middagen och ella har fixat våran plats där ute, hon har varit >>>>>>>>>>>>>>>>>> duktig, hon har satt en massa ljus på vårat bord och det är björkkvisstar som hänger i taket, riktigt myyyysigt ska vi ha, alltid kul med er brudar, vi är ju trots allt TRE HETA BRUDAR!!!!!

 

 

 

pusss på er alla, och hoppas ni alla har en trääääävlig midsommer som vi kommer ha! 

2009-06-19 / 15:33:29 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


midsommar here we go!

ikväll blir det att fira midsommar med dom

bästa- snigeln lisa och sköldpaddan ella- vi kommer ha sååå kul!

kommer säkert ett fint inlägg av lisa ikväll igen, skulle inte förvåna mig, hhahaha,

men nu ska jag fixa mig, sen där det av till ella sen ska vi hit och laga middag, mums.

 

 

pussss

2009-06-19 / 11:03:55 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


just keep swimming just keep swimming just keep swimmiiiiiiing, nanananaa

allla vi älskar lisa's inlägg !                    

 

puss imorgon ska vi ha en rolig midsommar!

pussella pusslisa pussvictoria

2009-06-19 / 00:38:51 / / 4 kommentarer Trackbacks ()


lisa tha best is in tha house ( blogg :D )

hm, det skulle vara kul att pröva panta en oöppnad läsk-burk


oj vad härligt, victoria gav mig sitt lösenord så nu kan jag skriva massa inlägg på hennes blogg så slipper jag skaffa egen :D tihi
(nej victoria ta det lungt, det här var det första och sista, men visst var det fint? :D )
och gud vilken underbar bild! eller inte ._.  :)

pusshej!
2009-06-19 / 00:34:01 / / 3 kommentarer Trackbacks ()


lisa (snigel) är här nu;

 

tjeeeeenareeee!

nu är det såhär att jag är hos victoria (fåret) men nu sprang hon iväg och gjorde något trevligt, kanske hon sprang ut i skogen och plockade sniglar eller kottar eller nåt, eller så kanske hon sprang och mätte temperaturen i kylskåpet! aja, nu har vi i alla fall lämnat ella (igen , hehe) och hon är sur som en gris i bahamas :) men vaad gör det om hundra år när allting kommer kriiiiing, lalalalalalaa, ja herregud här sitter jag sjunger och victoria sitter och mixtrar med tvn, vi ska se på skärgårdsdoktorn, och om ni ville undra så tittar på på skärgårdsdoktorn för att se när han får en en en pinne i magen, det är bäst!

 

ojojoj nu springer dom runt där i skogen bland stockar, stenar, barr och lingonbuskar, och det gjorde victoria och jag också just! ikväll åt vi kebab by the way ( i tried to say i'll be there...(8) ) lalalaaa, det var mumms! sen gick vi på äventyr i regnet.. undrar om ella har det bra nu.. (haha) och ella, om du läser detta så ber vi jätemycker om förlåtelse hahah :D ehhehe hihiih tihihih!

 

ååååååh och nu är det midsommar i skärgårdsdoktorn! och det är jättevackert väder... hmm.. imorgon ska det regna.. oooj så härligt! fast det blir nog bra ändå... eeeh, om vi får komma till ella alltså, haha! jag känner viss tvivel.. och nu till något heeeelt annat, victorias lockar är gulliga, som en liten guldlock.. fast mina ser ut som dom tillhörde ett affro, (vafan skrev jag detdär för? :K) jaaa, ååååh hon får ju aldrig pinnen i magen ._. åh hallelujah victoria är här och snokar på vad jag skriver.. toker! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ pojken har en glasbit i foten... alltså ingen kommer fatta vad jag skriver för jag skriver om skärgårdsdoktorn ibland och ibland nåt helt annat... oj nu loggade elias  in.. hummhummtudumm vad ska jag skriva?

 

och ooom utifallatt ni skulle vilja undra så är victoria trögare än en fisk i öknen :)

 

lisa: vad ska jag skriva?

victoria: kiss

 

victoria är lite omogen, som en omogen persika, ungefär som gud, ehehe
hahahaha eva i skärgårdsdoktorn har jättefräna glasögon!

 

just keep swimming just keep swimming just keep swimmiiiiiiing, nanana

 

oooj nu hitta axel en sexig kvinna i badrummet, hon kräktes blod!

 

jag heter doris och inte boris och jag är en ve ge ta ri an

 

uuuh vi är heta bruuudaaaarrr rawrr.... ;) 

 

 

 MEN NUUUUUUUU SKA JAG NOG SLUTA SKRIVA! PUSSPUSS PÅ KINDEN! :*
// VÄRLDENS BÄSTA LISA (SN)

 

jadu, jag vet inte vad lisa har skrivit, men jag hoppas det är bra. haha, nu sprang hon iväg för hennes mamma kom och hämtade henne, pusspuss / victoria

2009-06-18 / 23:36:52 / / 3 kommentarer Trackbacks ()


igår hade man ju träävligt.

igår for jag och frida.h och emma.ö på ifkmatch.

jag och frida cyklade, emma åkte bil, haha

sen efter ifkmatchen så cyklade vi till jomala, men på vägen stannade vi vid tivolit och åkte snurrsnurr kopparna, haha, har inte haft så kul på länge, sen fortsatte vi cykla till jomala, när vi kom till vikingavallen så såg vi ¨på jik mot hik. sämsta domaren jag har sett...

 

jamen iallafall, sen cyklade jag hem, burr kallt var det.

men träävligt hade jag , puss flickor :)

2009-06-18 / 16:39:49 / / 6 kommentarer Trackbacks ()


ge mig lite kärlek

2009-06-17 / 23:34:56 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


i love you, so i almost can not breathe.

ikväll har jag varit med emmsipemsi.

först staden och käkade semla på svartakissen.

sen gick vi hem till emma, så åt vi hos henne middag,

vidare gick vi hem till mig och drack kaffe, + choklad.

sen ut och träffade lite pojkar, sen gick jag hem sen spenderade jag resten av kvällen med ella och raffe och darnemo, vi cyklade runt i staden och sen till alis och käkade pommes och COOOLA. sen cyklade pojkarna hem ,sen for jag och ella vidare till rökka, och sen gungade vi en snabbis.

underbar kväll, detta vill vi gärna göra om.

 

 

vem gömmer sig bland blommorna? kanske en victoria säg.

emma, darnemo, raffe

raffe, victoria, darnemo

alltså man får ju fan leta efter någon sötare än dej emma!

pusspuss 

2009-06-16 / 23:59:38 / / 6 kommentarer Trackbacks ()


happyface

ikväll hände mycket så jag blev på bra humör!

tack hörni <3

2009-06-16 / 01:38:10 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


HAHAHA

 

2009-06-16 / 01:36:57 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


uppdatering

LISA hade svarta jeans, svarta sockor vit-rosa randig tröjja.

ELLA hade blåa jeans, svart kort tröja  nått linne (maybe grått)

söta flickor iallafall. 

 

men vi hade skit roligt ikväll iallafall, älskar er otroligt mycket bruddar, vi måste ha en sånnhärn kväll igen, myyys med er.

tre heta brudar, ofc ;)

en pusslisa en pussvictoria och en pussella ♥

2009-06-16 / 00:29:04 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


hej alla kära läsare

mmmmmmmm, choklad o chips. Lisa och Victoria är här, dom är jättenojsiga. Men jag har choklad och chips (mmmmm) så jag klarar nog mig. Vi ser på titanic och har det jättemysigt.. eh. nästan i alla fall vaaa. Victoria har svarta jenas, vitt linne, rosa tröja o grå tröja på sig. och svarta sockor. Vi ser på Titanic,  dom nojsar och jag försöker vara seriös.men istället blir jag mobbad. och dom dreglar i min säng. INTE okej. Imorgon ska jag och Lisa till stan (nej victoria du får inte följa med.. HÄHÄ, och ja Lisa jag ringer o väcker dig tidigt på morgonen)

kram puss å hångel
/ella



 
2009-06-15 / 20:54:54 / / 5 kommentarer Trackbacks ()


iäääm in lööv, HISS or DISS?

 

2009-06-14 / 21:13:56 / / 6 kommentarer Trackbacks ()


neeeeervöööööööös!

imorgon i min brevlåda kommer det efterlängtande brevet från ams.

hmmm, jag vill itne ha det längre... eller på ett sätt och vis jo.

jag vill jättegärna komma in och jag hoppas verkligen att jag kommer in!

bbababbbabbab!  jag kommer svimma om jag kommer komma in!

snällla, hopppashoppas!

2009-06-14 / 19:16:02 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


pussella pusslisa pussvictoria

jag älskar verkligen mina pussflickor!

 

  ella   och    och victoria

 

 

2009-06-14 / 14:25:32 / / 4 kommentarer Trackbacks ()


bababab-♥

ge mig en chans.
2009-06-14 / 00:07:57 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


sommarvärme ute ikväll.

en victoria ute på vifft.

snurrig bild.

 

baba, ikväll har jag haft en tänkar kväll, för mig själv...

2009-06-13 / 23:20:15 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


sadface

jag kan inte fatta hur ni orkar, allt ni säger.

fy, fyfan, förstör någons annans liv och inte mitt hela tiden.

fattar ni inget? tydligen inte.

 

 

 

 

 

 

jag kan inte rå för den jag är, jag är den jag är.

2009-06-13 / 13:19:06 / / 4 kommentarer Trackbacks ()


wääääääääääH!!

åhhhhhoeee, DAMP INLÄGG.....

det regnaaaaaaaaar ute FYFYFYYFY!

och jag har inte fått mitt brev betyder att det inte kommer fören på MÅNDAG...

suuuuuuuuuuuuuuuck, kommer vara sååå jävla nervööös!

GE MIG SOMMAR NU PÅ RIKIGT..

vill ha soool, inte regn.

DET ÖSER NER SOM MAN SKULLE DUSCHA UTE...

ÅH, gud slut grååååta.

wääääääääääääääääuuha'!!!#"34567

2009-06-12 / 13:17:45 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


i love šummer

det regnar... hmm. det som var så fint just.

fanfanfanfna får DAMP.

det ska ju vara varmt och soligt, det är ju försjutton

sommarlov och sommar! :( bliiiir ju ledsen...

buhuu, men ikväll ska jag och lisa och kanske ellla äta på kotipizza.

puss på dom bästa.

hör av dej♥

2009-06-12 / 12:10:24 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


bilder från igår, njut av det lilla.

först vart det korpmatch med sofia, sen senare kom det flera.

kevin är grymt cool!

sen blev det att åka bil, med kurre och emma.

den här bilden får avsluta kvällen, härlig sommarkväll!

2009-06-12 / 12:07:56 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


music majstro

◊The Red Jumpsuit Apparatus-Cat and Mouse

◊Cajsa-Stina Åkerström-Fråga Stjärnorna

◊Cajsa-Stina Åkerström-Kärleken Finns Överallt

◊Leona Lewis-Here I Am

 

 

2009-06-10 / 21:47:39 / / 3 kommentarer Trackbacks ()


jag älskar dej

jag älskar dej emma helena christina blomqvist.

du och jag, jag skulle inte klara mig utan dej, nu har vi

skiljt åt, du ska gå sos och jag vård, jag kommer sakna dej otroligt mycket,

vi har gått i sammaklass i grundskolan + samma dagis.

nu ska vi gå olika vägar, men vi kommer alltid vara bästa kompisar,

du har varit den som har betytt massor för mig under mitt liv.

du har alltid funnits när jag behöver någon, vi har delat en massa minnen,

tankar, funderingar, och lite privata saker.

du är undebar, jag älskar dej, ♥

 

imorgon får vi reda på om vi kommer in i våra skolor, snacka om 

att jag är nervös, jag vill så gärna komma in, och hoppas anton också

kommer in, så vi blir klasskompisar!

imorgon kanske min dröm slår in!

2009-06-10 / 21:41:48 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


häääst

idag blir det ridning, jag lina och zaida ska far och rida till midgård.

gud vad kul det ska bli, men det regnar, humhmmhu....

jag ska få träffa fengur, min söta lillahäst, jag ska rida honom igen!

mysmysmysys, jag är lycklig idag!

 

(bilden är från förragången jag red, jag,kissekatten och fengur.)

2009-06-10 / 10:18:45 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


i miss it

lemböte -08

lemböte -08

petra, lemböte -08

sängarna uppe på taket, lemböte -08

hej skor uppe i flaggstången , lemböte -08

alla konfrimander, kyrkan -08

 

 LEMBÖTE 9-20 juni 2008, kommer aldrig glömma det,

det var en upplevelse jag aldrig kommer få uppleva igen.

vi hade skribbba läger i 2veckor, och jag saknar det som fan!

vi hade skojj och jag ella , petra bodde i ett rum, otroligt kul!

 

idag är det 1år sen vi var på lemböte, jag sakar varje minut!

 

2009-06-09 / 16:48:05 / / 4 kommentarer Trackbacks ()


leona lewis -  here i am 

eva cassidy - fields of gold

 

2009-06-04 / 22:31:14 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


jag kommer sakna oss 9a!

 

2009-06-04 / 22:28:28 / / 3 kommentarer Trackbacks ()


burr

jag fryser och skakar, jag kallsvettas...

nu har jag iskallt men jag har massa kläder.

hmm. ska man bli sjuk tills sommarlovet ? neej.

imorgon går jag ut grundskolan, YES.

 

hejdoo

2009-06-04 / 17:51:19 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


3juni

imorgon är det den 4juni, och det är dagen innan skolavslutningen.

så alltså om två dagar är jag ute ur grundskolan!

fyyfan vad härligt, slipper allt och ja, hoppas på att jag kommer  in

på vårdinstitutet, dit vill jag verkligen.

men visst är det alltid sorligt , alla som jag har gått med i samma kalss

i 9år, så skall vi bara skiljas åt, vissa far till sverige och vissa till andra skolor.

jag är en av dom i min klass som kommer sakna oss jävligt mycket.

våra "matte timmar" ... ouuf, dom är helt ja.. hemska.  haha.

men vi har haft så jäkelens kul altså!

kommer sakna 9A, grymt mycket iallafall.

 

men iallafall, idag har det inte hänt nått ! 

har tråkiiiigt.

elller jo, jag var till bb. och kollade på min lillebror, 

gussinussi vad han är en liten tjockis. haha.

 dubbelhakor han han också, han var en söt krumelur på 

4225gram tror jag att det var, haha.

 

men nu kolla tv. pussssssssss.

2009-06-03 / 19:58:11 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


REKORD!

min blogg har gjort rekord, jag hade idag 44 besökare !

waoooooow!

 

2009-06-02 / 23:12:14 / / 3 kommentarer Trackbacks ()


JAG HAR BLIVIT STORASYSTER!

MELVIN HAR KOMMIT TILL VÄRLDEN!

 

02.06.09 , klockan 09.06

liten tjockis, men fyfan vad söt han är !  

 ♥

 

2009-06-02 / 19:55:20 / / 5 kommentarer Trackbacks ()


studenten,

i lördags tog min syster studenten, 

vi hade folk är och vi åt mumsig smörgåstårta.

mums,  puss på min snygga syster!

2009-06-01 / 23:20:30 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


igelkotte ♥

min söta lilla kotte.

jag matade den och satan vad den smaskade ! HAHA

2009-06-01 / 23:18:53 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


Sök i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0