autumn - änteligen




idag är jag sjuk, BÖH-
jag har otroligt tråkigt, så sitter och redigerar lite bilder, och så.
idag har jag varit sjuk och jag har ätit bara isglass, för jag har itne vågat äta nått annat,.
pga att jag är sjuk, "magsjuk" men hoppas det blir bättre. för jag vill till skolan, konstigt nog
saknar jag skolan, och det är rätt trpkigt att bara ligga hemma ensam, för mamma jobbar och kjell jobbar
och syster är ute och virrar runt som vanligt, heh
men imorgon är det den 1 oktober, och det är då höösten börjar på riktigt! yes!
i'm lööööving it!
och om två dagar är jag i mallorca, yesyes jag kommer sakna en massa underbara vänner!
kommer du sakna mej?

pusshejjs, victoria sjöberg
2008-09-30 / 18:40:29 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


skit dag.

allt har varit skit idag, vi börjar med att jag gick till skolan och skulle skriva historiaprov, det var rätt svårt ska jag säga dej. det var tre sidor långt.men jaja, sen hade vi nått i auditoriet grejjs,nån tant som stod och snackade skit, om nått hälsa och skolan och sådärnt. sen hade vi engelska läsförståelse, hmm. 'förståelse' jo men visst, jag fattade noll! jaja, det var iallafallfyra jävla sidorlångt, och jag kommer säkert få en fyra idet där. fan fan fan. hmm., men sen hade jag håltimme och det sög det med eller det e ju skönt att inte ha nån timme men elin var ju sjuk så att jag var ensam och hade håltimme, eller ja, marcin och nils och tobias hade ju också håltimme, med dom suger ju så det var ändå tråkigt. sen hade vi matte, och jag satt själv på första raden. så¨började vi timmen med att jag och yvonne dampade på varandra. och sen fick vi ut  matteprovet, och det var ju en upplevelse, altså när jag skrev provet så blev jag jätte nöjd och jag trodde jag skulle få en åtta eller nått sånnt, men sen fick jag helvetesjävla piss dåligt, och nu hatar jag matte,jag kommer inte att höjja matten i period ett tror ja, hmm, suck, jag hatar matte, det suger kuk, bläbläblä- men sen for jag och emma till stan efter skolan och det var shit njas, vbi buusade med en massa söta människor, jag och karin busade, och sen skulle hon fara hem så då vart det tråkigt. men sen busade vi med lite annat folk, och sen för vi hem, och snart ska jag väl till stan och vara emd karin igen tror jag. pussspuus / victoria, sjöööberg.
2008-09-25 / 17:51:02 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


'

puss på dej med jo, '
2008-09-25 / 17:43:23 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


22 - september.

ojoj, det var rätt länge ses jag skrev i bloggen, hm, förlåt. inte för att jag tror att folk läser min blogg men ja, man vet ju aldrig. idag var ajag lite på stan och busade, sen åkte jag till musikinstitutet och sjöng, i några timmar. sen busade jag med alexandra och andrea och lina innan vi steg på bussen, haha alexandra är för söt , haha. hon tycker att ordet kaffekokare låter roligt, haha. jani, jag har nog underbara vänner! men i fallafall snart sitter jag på ett flyg bort,långt från åland, det kommer bli skönt, slippa den här sugiga ön, det suger verkligen. eller jao. ingen blir som det borde vara. allt bara blir fel och sen tycker man att livet suger en stund, och man bara vill bort, och man bara drömmer och har sig, heh.
men joa. jag har tråkigt så ni kan ju höra av er om ni vill busa nått? för jag vill busa och mysa och allt!  jag vill ha mys!
jaja, men nu ska jag gp och öva lite på mitt historiaprov som jag fattar nada på. BÖ-H- . det suger det med. ja allt suger nu förtiden, haha!
pusshejjs leverpastej, victoria


2008-09-22 / 21:29:32 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


Sök i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0