31.01.09

hm, det har gått en vecka nu och veckan har varit sisådär.

måndags var väl helt okej, jag störde mej på dej, och du var jobbig. gjorde allt jobbigare, och jag hade inte alls lust att gå till skolan nästa dag, men jag gick. på kvällen var jag med sofia och tränade på träningsverket. kul. hehe

 

tisdags jag började tio det var ju skönt, vi hade biologiförhör. det sög, fick 5- hm, men jag får väl säga att det var godkännt och det handlade ju bara om reflexer och konstiga saker, och jag har skrivit bra på alla andra så om man skriver ett dåligt förhör så borde det ju inte göra nått. sen hade vi engelska ord. det gick bra, 9 av 10 rätt  yeh! 

 

onsdags vi var till sjösäkerhetcentrumet vi badade i det kalla vattnet och fick simma i vågor,regn och vind. det var kul! det kan jag rekomendera tills ni går i nian och måste dit med skolan. sen när vi kom till skolan så fick vi reda på att våran träslöjdslärare hade död. rip jan-christian! (han var bara 30 år) han dog i leukemi. (blodcanser) sen var alla deppiga i skolan och grät typ, sen hade jag engelska prov. hoho, lyckat! kunde inte tänka på nått. gick dåååligt!  bajs. sen på kvällen så var jag mamma och syter till träningsverket. kul. fick springa på rullband, det e superdupermega kul!

 

torsdags skola, sen kom atte till mej och busade , hehe han rang han mej och fråga vilken buss han skulle ta, jag sa att han skulle ta A-bussen och han skulle kolla noga, han sa okej, och efter några minuter ringer han och säger att nu var han vid lusse i bussen. hm. min buss går INTE via lusse, hahah! så då hade han tagit C-linjen som går bakochfram bussen men tillslut kom han till mej iallafall, vi myste och kollade på tv och datan sen följde jag honom till bussen vid tio tiden, han e bara för mysig, det e tur att jag har hittat honom, utan honom skulle jag vara ensam och olycklig. du är bäst du atte! <3

 

fredags skola, vi hade tillval och det var skojj, jag störde mej ännu på "dendär" saken, den e fan överallt. i klassen, maten korridon ute och ja, överallt. det e sååå jobbigt. men jaja, vi hade kul på tillvalet jag och emma lagade den godaste maten evah! det var lövfbiff med grönpeppar sås och potatisklyftor muums! vi är bäst emma! sen for jag hem och på kvällen for jag till tvärsan, och var med lisa anna och ella vi tog bussen till stan , vidare till uncan och sen ner till select. och åt korv och drack cola. hehe mums, sen tog vi B-linjen och åkte rund sen tog vi A-linjen tillbaka till tvärsan, och sen hem, och det var den värsta kvällen/natten på länge. ujj.

 

lördags vaknade nått vid halv elva, sen vid tvåtiden kom gulle till mej och busade, vi fpr sen vid halv fyra och bowlade med viktor nattus och emil och sandra. ucsh, jag var blyg och gillade inte att bowla idag, (förlåt.) var töntig. men jag fick nått fel. men sen vid fem gick vi hem, atte nattus gick ner till bussen viktor åkte hem med sin pappa? eller kanske det var mamma äh, skitsamma, sen kom kjell och hämtade mej, sen åt vi middag och sen gick jag och jannicka till tävrsan och pratade lite, sen tröffade jag alex och freddan och emila som jag satt och var social med och slickade på min klubba! hahah! (roligaste ikväll altså.) försökte ha kul och glömma dej, men du var ju där och det var jobbigt. baba! men nu har jag kramp i mina fingrar, hejdå. orkar inte mera.

 

 

PUUUUUUUS

2009-01-31 / 22:56:44 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


lemböte, sommaren 2008

ni kan inte fatta hur mycket jag saknar lemböte och sommaren 2008!

bästa sommaren lätt! vi konfirmerades och var på konfirmationsläger och vi hade myys! jag eller vi ska jag säga kommer aldrig uppleva det här igen och det suger för det var så jääävla rolig! åh. jag petra ella var bäst! vi hade mysigast ! saknar er, vad hände mellan oss? vi är inte lika tajta som vi var förut ?  oou. det måste vi fixa saknar er brudar!

 

PUSS PÅ LEMBÖTE OCH SOMMAREN 2008!

2009-01-27 / 20:46:36 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


27.01.09

ja, imorgon ska vi till sjösäkerhetscentret. jag e lite nervös, ujj, det är kallt i vattnet och vi ska få bada i storm och vind och regn, och hoppa från tre meter. hm. vad har jag gett mej i på? baubuaböhöh. jag måste altså stiga upp tidigt och sen gå till emma kvart över sju, hmm, myyysigt. NOT! men skönt att man inte måste fixa sig eller nått, så det går ju rätt så snabbt så kanske inte behäver stiga upp så tidigt iallafall. men nu sitter jag och skriver lite på mitt författarprojekt och ska väl snart öva lite på engelskaprovet, vi e lite efter, vi har prov på kapitel 3AB och dom andra har prov på kapitel 5AB hoho! :D ojoj.  soft dag imorgon som tur är. börjar åtta, vara på sjösäkerhetscentret til tolv, sen har jag prov sen slutar jag ett.  idag på elavhandledningen så gjorde vi en "test" ansökande till skolor, jag tog vård som etta, sos som andra och hotel och resturang som tredje, hoppas jag kommer in på vård för dit vill jag jätte gärna! men sen imorgon ska jag och emma till staden, mys! puss hejdå. orkar inte vara här längre, har ont i mina fingrar. hehe.

 

puss på min atte. du är saknad!

 

 

2009-01-27 / 19:40:42 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


01.22

victoria sa att ja måsta skriva ett inlägg till hennes blogg nu så ja får väl göra dedå :) ... Så , ligger och busar me victoria i saltvik och klockan är 02.17 o ja e trött som fan ! 
imorrn ska vi fara ut o pilka o åka skridskor om de e bra is o väder :)
Nu får ni göra va ni vill men ja ska busa me victoria o sen sova 
godnattt puss på vicpicslickojafickenvic :) <3 <3  / atte
2009-01-25 / 01:24:30 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


22 januuuari

ikväll körde mamma mig till hammarland, jag var hos atte och busade, snacka om att dom hade snygg hus! dog nästan, och jag diggar attes 1.80 sängen, mmmums. han är sötast han vettni. hehe, och ihelgen kommer han med till saltvik och busar, myser. men nu har jag slött så ska gå, pusshejjs! 

hoho, hela inlägget får vara kursiverat ! :D

2009-01-22 / 22:01:59 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


16.01.09

jag vaknade vid halv 2 inatt mådde så sablars dåligt, jag vände och vred på mig men kunde inte somna. klockan blev mycket och tillslut somnade jag. vaknade av att mamma väckte mej, jag gick upp men mådde så dåligt så jag åt inget. jag kände hur tårarna ville komma ut men nej det fick dom inte, magen värkte så satan och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, mamma sa att jag skulle gå och vila och hon skulle ringa till skolan ,men det känns så bra när man ligger i sängen och får reda på att folket i skolan sitter och snackar skit om en. fittan vad arg man blir, att man inte äns får vara sjuk en dag innan folket börjar snacka illa om en. ofyfan. dålig stil!  jag har sovit hela dagen ända till halv fem, sen kollade jag på tv, och har varmt jag har nog feber, men orkar itne stiga upp. just nu vill jag bara ha min pojke här brevid mej och nussa. <3-

puss puss puss



jag orkar inte bry mej mera om allt skit du säger! jag tar itne åt mej mera!

2009-01-16 / 17:33:48 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


14 januari 2009

känner mej sjuk, har sovit i några timmar nu och jag fryser så vettlöst! jag över på historia prov och dricken en varm kopp vatten med honung, det e varmt och mys. men tror du att jag får in någonting i mitt huvud om andra världskrigert? det är en massa årtal och namn så jag hpller på får damp. kommer få en femma eller underkänd... jag känner det på mej, SATAN. babab, hatar sånnt vi lär oss i skolan, önödigt och ibland bra saker. om man skulle säga om mna bara lär sig det viktigaste skulle nog grundskolan vara 6år istället för 9år. haha! men skit sammma nu.

idag var jag i skolan och sen kom atte hem till mej, jag gick och mötte han för att han kom till stan vid lite över tre. så se gick vi hem till mej och gjorde inte så mycket men , ja. sen ringde hans mamma och sa att dom hade träning idag. och vem tror du hade glömt bort det då? jo min lilla pojke, så han måste ta fem bussen hem så vi gick int till stan och så tog han sin buss. och jag gick till min buss. sen när jag kom hem gick jag till pernilla och ga henne sin historia bok och jag tog hem mitt papper hon hade lånat med dom rätta svaren till frågorna och nu sitter jag här och har tråkigt och försöker få in någonting i min tröga skalle lycka til!

pusshejjdå!jag älskar dej attefnattepatte ♥

2009-01-14 / 19:32:25 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


12.01.09

uch, idag har det bara varit en jobbig dag.  började morgonen iallafall nio, men jag skulle ha behövt sova längra hade jag kännt. gud vad skönt om skolan skulle vara fri. at man får välja när man ska komma, dit och gå och sånnt. mycket skönare. men iallfall vi hade biologi fick ut proven, hmm. en bra start på dagen, nja, sådär. och sen hade vi svenska och matte och fysik och engelska, var väl chill på fysiken och matten, jag och emma pratade lite om helgen och sånnt. sen på engelskan var det helt okej, men jag började få en jävlig huvudvärk, så nu har jag lite smått ont i huvudet, tog just en tablet så hoppas den snart går över. för jag har kör idag som jag vill/måste gå på. åhw. det e kul kul. vi fick sluta två idag istället för tre. skööönt! jag gick hem med azin och jannicka, sen kommer zaida springande och ville också gå med oss. jag har bytt mobilnummer med azin och jag hoppas vi kommer bli goda vänner, hon är jävligt snäll och vi pratar bara på engelska. men jag lär nog henne några svenska ord. hehe. känner mej stolt, tss. men nu ska jag gå och äta någonting. pusshejjs.  just ja, idag har jag och atte en vecka, hahah! ;)

på matten kom emma på dethär:
G ♥ E ♥ V ♥ A

haha, ni kommer inte fatta, men ni kan ju försöka lista ut.
2009-01-12 / 13:51:26 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


nummerologisk analys





oj, vad läskigt det stämmer ju! '  scary.
2009-01-10 / 22:40:10 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


stora 2008 testet.



Allmänt:
Du har fått nya kompisar - ja
Du har varit i ett annat land än sverige? - ja
Du har bowlat - nej
Du har skolkat - äj, men farit hem på håltimmen som vi inte får göra-
Du har fått bra betyg i skolan - tillräckligt
Du har varit ledsen - ja
Du har varit glad - ja
Du har blivit kär - jo
Du har känt dig sviken - ja
Du har känt att ingen har sett dig - ja
Du har suttit vid datorn mer än du brukar - nej
Du har solat solarium - nej
Du har badat i havet - ja
Du har varit på fest - ja
Du har rökt - ja
Du har snusat - nej
Du har varit sjuk - ja
Du har bråkat med dina föräldrar - ja
Någon har sagt att du är snygg - ja
Bråkat med din älskling -  nej
Bråkat med en från samma kön - ja
Pratat i telefon imer än 1 timme - kanske
Kramat någon av samma kön - ja
Köpt något till en vän - ja
Köpt något på ica - ja
Gjort illa dig - ja
Sagt "jag älskar dig" till någon - ja
Sovit en hel dag - nej
Blivit besviken - ja
Ätit mer frukt än vanligt - inte vet jag
Älskat någon av hela ditt hjärta - öhm, säkert


Kärlek:
När var din första kyss? - vet inte,
Hur många gånger har du varit riktigt kär? - 2
När kramade du någon senast? - igår
Saknar du någon speciell nu? - ja
När kysste du någon senast? - typ, hm. den 6januari
Ångrar du det? - nej,nejnej
Är du singel? - nope
När fick du en komplimang senast? - igår
Har du träffat någon internet person? - höh?


Kompisar:
Vad skulle du göra om din bästa vän svek dig? hon har svikit mej.jag vet inte vad jag ska göra.
Har du flera bästa vänner? nej, men flera nära
Vad heter den som du känt längst - den jag känt längst av alla mina vänner är väl emma
Vem av ditt kön känner du minst i din klass? jag vet inte, jag känner alla lika bra typ


Familj:
Vad heter din mamma? - gerd
Har du syskon? - ja
Är din pappa rik? - nej, men kanske blir.
Är du de minsta barnet? - ja, der riktiga, annars vincent (halvbror)
Saknar du dina föräldrar någon gång? - om jag gör.. jo..


Skola:
Bästa läraren? - jan lätt
Sämsta läraren? - inga kommentarer
Vem är din no-lärare? - johanna
So:lärare? - johanna
Mattelärare? - yvonne
Språklärare? - carola och khennet
Vad heter din/a mentor/er? - typ, carola, eller tyå yvonne
Är du nöjd med din klass? - jaaa
När är det den/dom senaste dagarna för dig? - 9-4 tisdag, 8-3 fredag
Nöjd med ditt schema? - nåjo, ganska
Och till sist, vad heter din skola? - shs


Alternativ - ett svar:
Katt eller hund? - katt
Fotboll eller innebandy? - innebandy
Kaffe eller mjölk? - mjölk för då kan man dricka oboy
Öl eller cider? - cider!

Vad gör du?:
Just nu? - gör detta
Om fem minuter? - hm, ingen aning. sitter antagligen i soffan som jag gör nu.

2009-01-10 / 21:26:15 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


8 januari 2009

idag var det skola, och jag har blivit brunett, hehe.
alla tyckte i skolan att det var fint och jag passade i det, men jag är ju inte van, men blir väl säkert det snart . hoppas jag, jag har blivit brunett  HAHA- syster sa "victoria, vet du varför blondinskämten är så korta?" jag bara "öh, nej va?" så sa hon, "därför att brunetterna ska fatta :D " jag menar liksom, wtf. det beror väl inte på hårfärgen hur smart och dålig man är? eller? hahah, isåfall ska jag behålla mitt bruna hår, eftersom man e smartare då ;) uhh. där var jag smart haha! :D


idag efter skolan kom emma till mej och vi pratade lite och hade mys, sen var vi på datan, vid tjugo i fem tog vi bussen till stan och åt på man-e-tjej hahha :D ni fattar.  det var bara jag och emma på båten , ehe.. och ett par gammlingar, vi båda åt kycklingsspätt, mums, sen tog vi en kopp kaffe, haha TANT-VARNING.  ehh. men det var kul, vi pratade om allt mellan himmel och jord kändes det som, det var riktigt kul och det här borde göras om, men vi skämde ut oss, satt och skrattade och hade oss. hehe. sen gick vi hem till emma och jag pratade lite med atte, (cute) och sen när vi kom till emma så bytte hon lite kläder och sen skulle vi åka till tvärsan, när vi kom till tvärsan tänke vi båda "hmm, varför är det svart?" vi träffade emila utanför och hon sa att det var stängt pga sjukdom, och jag läste också i tidningen idag att årets iinfluensa var på gång. uch, vad jobbigt. skulle inte orka blir sjuk. jus ja. men skit i det nu, sen for jag emma emilia till henry, och rökte vattenpipa, och jag kan säga att det gör jag inte om, uch, det smakade skit, eller kanske skulle kunna göra det om med en annan smak, det här var äpple, det blev äckligt när man skulle blåsa ut och smaken kom upp, oja, jag mår illa bara jag tänker på det. uch. men baba.  sen efter en stund kom asad och sheriko, sen gick jag och emilia hem, och nu e jag här. tuffingen som snackar med sitt gull på msn , han  är bara för mys. saknar honom. och imorgon är det en ny dag, och vi börjar åtta, inte så värst kul. vill sova, ovch imorse var det en liten söt pojke som rang och väckte mej klockan tjugo i åtta och jag skulle vakna åtta. dumma dej, men du är så söt så man kan inte bli arg på dej! :) men nu ska jag vara lite social på msn en stund, och imogon ska jag med jennifer till stan och busa lite, saknar henne med, var länge sen vi umgås. men jag hade lätt den bästa kvällen/dagen idag med emma, hon är min bääästis !


puss , victoriasjöberg

2009-01-08 / 21:52:36 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


06.01.09

ja nu om kanske en timmee ska jag fara till gnisten och åka pulka, heh. det var väldigt läänge sen jag åkte. men jag ska dit med kasja ridrik och atte, (du är bäst!) och sen ska vi väl busa lite i snön, sen tror jag vi kommer få kallt, det e minus grader ute, ujjujj. men sen ska jag väl hem och sen ska jag ringa emma och fråga om vi kan vara ikväll, för jag skulle behöva ge henne hennes kamera minne, jadu, men nu måste jag sätta på mej kläder och fixa mej, och just det,

es tevi miilu !


puss vicpicslickplickplacksvackvack :D

2009-01-06 / 11:06:00 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


01.01.09



igår var det ju nyår, det börjades hos emma, vi åt mat med hennes familj och två andra gäster som var bjudna. efter vi hade ätit kom johannes och peter efter oss så åkte bi till hammarland till jon's place. där var det mycket folk, och det var skojj, alla var jättesöt och jättebusiga. sen vid tio kom det en taxi och hämtade oss och vi for in tillstan. det var fittigt kallt, men man överlevde. haha! sen blev det togret klcokan 00.00, det var fina raketer, eler man hörde bara smällen, heh, var upptaget med att säga gottnyttår! sen var vi lite på stan och var. det var skojj, sen sköt vi upp lite egna raketer. som jack hade med sig, jag och emma gick hem, då kom victor bakom oss och ville gå med oss en bit, till biblioteket, sen när vi kom hem åt jag och emma glass, det var gott, sen kollade vi igenom våra bilder som vi hade tagit under kvällen! haha. vi skrattade. sen ringde peter och johannes och nojsade om att dom skulle komma till emma men det fick dom inte. HEH- sen ringde dom för att dom skulle gå till möckelö, haha det var slirigt samtal, sen somnade jag och emma, och nu är jag hemma har just ducshat och laggt upp bilder på bilddagboken. nu e jag slut och har ont och trött och baba.


tack för en trevlig kväll. + att emma är min bästa!
2009-01-01 / 15:50:40 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


Sök i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0