yayahyaya

Jag är på superduper bra humör!

 

JAJAJAJJAJJAJAAJA!

nu ska jag ut med liiiisa och emma åå ha kul!

2009-02-27 / 18:25:00 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


buhu,allt har sitt slut.

idag är det slut på min praovecka, bubububu.

jag kommer altså sakna alla busiga söta ungar, ni är ju bara för söta. men som sagt idag var det den sista dagen på dagiset, det var u lite tråkigt, men när jag skulle gå hem så sa alla hejdå och jag fick en massa kramar. mys. men jag måste komma och hälsa på dom någon dag för jag sa att jag skulle komma och hälsa på så jag får väl åka dit med syster någon dag eftersom jag har jobbat med henne och på hennes dagis! jag måste säga det igen MYS vecka med er alla!

 

men idag slutade jag två och jag började traska ner till stan och sen vidare hemmåt. jag gick ända från baaaltic och hem till dalbo, i snöovädret, snacka om att jag är bäst! haha det tog kanske lite över en halvtimme. men jag känner mej duktig. jag har varit ute hela veckan några timmar med barnen, och jag känner mej mycket lyckligare och göadare nuför tiden. jag behäver nog frisk luft, förut satt jag bara inne och så, men jag tycker att alla söta människor kan höra av sig om dom vill träffas och göra nått kul. för jag är bara hemma nu förtiden om jag inte är med atte eller emma. men jag skulle bli jätte glad om ni frågade mej. saknar en massa jättemycket.  men ikväll vill jag ha nått att göra, kanske jag far ner till tvärsan en snabbis. jag är på sjung humör och jag bara sitter och sjunger,så skulle vara kul om någon vill komma och sjunga singstar med mej,

för jag har inte sjungit på jättejättesuperduper länge .___.

men iallafall idag har jag lagat maten i vårat hus, för jag är ju liksom självaste superkocken victoria sjöberg, haha men det var ju tacos så det var ju bara att hacka lite och sen fixa köttfärsen, det blev priiima prima ballerina! och just nu sitter jag och pratar lite med frida , vi snackar om jobb, we neeed money, hon ska skaffa hund och jag vill shoppa! ha-ha-ha! nej men det skulle vara najs att ha lite pengar, fast jag är suger på att shoppa fast jag var ju just ändå men jaja. man får aldrig nog att shoppa det är alltid lika kul. det är kul att ha lite nya kläder. men nejnej, nu orkar jag inte skriva mera och ni orkar nog inte lääsa mera, pusspuss 

 

kärlek ,victoria

2009-02-27 / 16:48:17 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


dagis, mys

janu sitter jag på datorn och barnen är på vila, men jag har en jättebebis i min famn. sofié och jag är upp på vilan idag men nu ligger hon i min famn och blundar och pratar. vi fick en jätte god lunch idag, det var potatis och purjolöks soppa, mums! sen fick vi fastlasbulle, hihi. imorse var vi ute med barnen på gården, det var bara våran andelning ute, för dom andra två (dom på storaavdelningen)  gick ut på en promenad dom skulle till någon pulkabacke, så alla barn kom med  pulkorna i högsta hugget. såg lite kul ut.  så det var lite ensamt på gården kan man säga. men det är myys- man blir som en stor familj- det är härligt. men nu ska jag hitta på nått skojj. för nu sover hon. ojoj, haha! puss
2009-02-24 / 11:27:08 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


-



en söt liten bild på en söt liten flicka.
(mariell)
2009-02-24 / 11:25:39 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


tidsfördriv.

Regler: Det här är svårare än du tror! 
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! 
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! 
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar 
med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som 
han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger
 eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

 

1. Vad heter du: victoria
2. Ett ord på fyra bokstäver: vägg
3. Flicknamn: veronica
4. Pojknamn: viktor
5. Yrke: veterinär
6. Färg: violett
7. Klädesplagg: väst ^
8. Mat: vitabönor (blää)
9. Sak i badrummet: vatten så klart
10. Plats/stad: vatikanstaten
11. En orsak att vara sen: " väckarklockan ringde inte "
12. Något man skriker: VAFAN!
13. Film: house of Voices
14. Något man dricker: vodka
15. Band: velvet underground
16. Djur: valross lätt
17. Gatunamn: vårsolstigen  någonting
18. Bil: volvo
19. Sång: var bor du lilla råtta i en hatt, vad gör du klockan åttaa,jagar katt?
20. Aktivitet med mer än en deltagare: valentine'sday <3
2009-02-22 / 18:24:21 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


20.02.09

idag vaknade jag nått vid tio i tolv, men min klocka visade tio i elva eftersom jag hade svensk tid. ehe. sen gick jag upp och gjorde mej iordnings, sen for jag ut till hammarland och var med jåhan och atte. vi var lite ute och atte körde bil, och johan och atte meckade. 

 

johans citat "allt som atte meckar med dör!" 

 

haha. men det var lite kul, förlåt atte haha. men sen var vi lite ute och gick på isen, sen gick vi hem och åt lite mat, kycklingsallad som kirshti hade lagat, det var gott. sen gick vi upp och kollade lite på datorn, sen for johan hem och då kollade jag och atte på film, sen for jag hem :) hihi

puss för en kul dag påååjkar :D haha

2009-02-20 / 22:21:18 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


*


 

jag tycker att denhär videon är så söt! kolla hela och kolla på alla paint bilder! haha

men saksamma, imorse vaknade jag vid tio i tolv, och sen när jag kollade mej i spegeln var mitt ena öga helt vattningt och rött, jag kan inte se på det och det svider. AJ. men jag kokade upp vatten och nu har jag sköljt det, men jag ser lite rolig ut för jag vågar inte sminka det öga, så att jag har bara ena ögat sminkat, heh. ser lite roligt ut, men jag ska avvakta och se. ts. puss på dej och mej och alla! 

 
men justja, jag var ju i sverige igår med ungdomsgården, vi var sex tjejer i full buss och resten var pojkar, oups. men vi var ju bara åtta som skulle av och shoppa i täby, resten skulle på leaserdom. men det var en kul dag och vi hittade mycket och spänderade bort massa pengar (oups.) 

 

jag köpte:

 
* två kortärmade tröjor (gina)

* ett blåttvitt randigt linne (gina)

* en blå kofta (gina)

* trosor (h&m)

* bälte (lindex)

* en sommar tröjja (h&m)

* en trekvartsärmad tröja svart, (h&m)

* jeans, svarta ( bik bok)

* rosaplommonrosa linne (bik bok)

2009-02-20 / 11:54:57 / / 3 kommentarer Trackbacks ()


pics från ridningen*

victoria och hästarna & söta kissorna.

victoria rider sin häst 

pusspusspuss

 

maryette  är snygg !

 

 

 

 

 

 

2009-02-19 / 22:20:22 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


ofc my horse

idag har jag varit med maryette elin och villea , +  patrik och cilla, vi var till sund,tranvik.midgård. och vi skulle rida häst, islandshästar, jag fick ju lätt den sötaste av alla hästar, den hette furgue eller nått. haha den var svart/brun och manen var mörksvart, skit gullig, men bilder kommer när maryette har skickat dom till mej. ågud, det var riktigt roligt. vi fick rykta (kamma&borsta) och fixa hovarna och sadla dom och sätta på tränslen. det var mysigt.  det fanns en massa söta kissungar, eller ungar och ungar dom ar väl några år, men hon var lika små som kissungar. hihi dom sprang runt i höet och lekte med varje litet höstrå dom hittade. fast lukten var inte så god men man blev van. det var en rolig upplevelse, att stå i ett riktigt stall och rykta sig "egen" häst man skulle ut och rida på sen. men iallafall när vi hade fixat och sadlat och allt så fick vi föra ut hästarna och sen fick vi hoppa upp på dom. åh, det var kul! sen när cilla sa att vi skulle börja skritta iväg så kändes det otroligt, jag på en engen häst och jag höll i tyglarna och hästen började sakta skritta iväg, det var mys. sen skulle vi testa trava när vi kom in i skogen, det var lite läskigt med kul, man guppade hit och dit, HAHA sen efter en stund fick vi testa galopera,men jojo, tror du att min häst ville det? nej. haha. min och patriks häst var alltid sist, dom var lite söliga. men till slut ville den börja galopera. det var första gången i mitt liv jag hade galoperat med en häst, och gud vilken känsla! helt obeskrivlig. men ska försöka beskriva den. du sitter på en häst och sen smackar du lite på läpparna så började den trava och sen till slut galoperar du, det känns som du är med i en film och det känns som du svävar och sen blir man helt rädd att man ska trila av men man klarade det! det var kul! men jag satt mest att skratta åt maryette, hon for nästan förbi alla, hon såg rolig ut. hehe. men sen kom vi tillbaka från skogen så fick vi rykta av hästarna igen och ta bort sadeln och tränslet och fixa lite, sen fick vi fika lite, vi fick bullar och saft, mums. men nakdelen med det hela vad att mina fötter hade typ domnat bort för det var så kallt, men annars var allt kul och jag skulle vilja börja rida. jag och maryette ska nog fara och rida en gång iveckan, eller hur? hehe, (eller varannan vecka)  men jag säger bara DET VAR KUL!

 

puss på en lyckad dag, imorgon bär det av till täby med malin och patrik och alla på tvärsan :) kul!

2009-02-18 / 16:55:58 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


17.02.09

jahapp. nu är det andra dagen på sporlovet, och jag har fullt upp känns det som. imorgon ska jag med maryette och rida på midgård,tranvik, saltvik. (på hästar ! ojoj, jag har aldrig suttit på en hästrygg. säg mej lyckatill. kommer vä sluta med att jag ligger i ett dike och hästen är borta! HAHA.)sen på torsdag ska jag till täby med tvärsansresa. sen på fredag är det planerat att kanske fara till gulle. sen i helgen har mamma bestämmt nått kommer inte ihåg vad det var tror vi skule till satvik. 

 

jag har otroligt tråkigt på dagarnaså hör av er om ni vill träffas eller göra nått. idag har jag iallafall skidat med kjell i jomalaspåren, det var härligt väder solen sken och fåglarna sjöng. hihi jag vill ha vår. eller helst vill jag ha sommar. myys. och jag saknar mitt gull jätte jätte superduper mycket.. ikväll ska jag iallafall en snabbis med emma till tvärsan och anmäla mig och erica till tvärsansshopingsresa! kommer bli super eller hur erica? :)

 

PUSSPUSS

2009-02-17 / 15:19:04 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


16.02.09 update

jag har en masssa att prata om med en massa folk, jag är på prat humör, och jag vet inte vem jag ska prata med, ojoj. jag har lust att göra en massa grejjer och bara springa och få bort allt överenergi. 

idag har jag gjort:

*sovit läänge

*kollat på tv

*laddat ner filmer

*lyssnat på musik

*duschat

*lekt på datorn

*städa lite i mitt rum(fast orkade inte så mycket)

*njutit av att jag har lov!

 

 

Grattis Pontus! (puupää) ;) du blir 15 år = sooot pojke! :D hahahaha

 

 

 

 

2009-02-16 / 16:26:07 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


16.02.09

sp-o-o-o-o-rtloov!

fan vad skönt, den här veckan har vi lov och nästa vecka har vi prao. så skönt att komma bort från allt skolarbete och skolan över huvutaget. men nu är det ju sportlov, så ni kan ju höra av er om ni vill var med mej eller hitta på nått. jag är ensam hemma hela veckan, eftersom mamma kjell och sofié är på jobb. tur att man går i skola så man får ha lov. haha!

 

på onsdag ska jag och maryette med tvärsan och stallet + uncan och rida, på midgård i skogen ! kommer att bli skit mycigt. hoppas det är fint väder.  hihi

på torsdag ska jag med tvärsan och shoppa! till täääby. yes! det har jag längtat till, victoria vill shoppa! mums.

2009-02-16 / 12:21:13 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


14.02.09

idag är det alla hjä-ä-ärtans dag!

kjell hade köpt rosor till mamma sofié och mig. (gulligt av honom)

sen imorse for vi till saltvik, jag kollade lite på tv och sov. var rätt så trött.

och sen kom kjell och väckte mej och frågade om jag ville köra på isen med bilen,

så vi körde ner till kvarnboviken och körde där på isen, och vet ni vad? jag slirade :D haha

det var sjukt roligt! 

 

men nu ska jag snart bada bastu och sen ska jag ,mamma och kjellilelli

kolla på tv och vi ska laga fruktbricka.

jag har köpt annanas :D:D:D:D:D

 

PUSS HEJDÅ PUSS PÅ ALLA MÄNNISKOR!

2009-02-14 / 17:09:57 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


13.02.09

idag är det fredagen den trettonde. otursdagen.

men jag sak berätta att min dag har inte alls varit nån otursdag.

jag fick en 8 i mitt religionsprov! stolt faktiskt. 

nu är jag bara hemma och sover och tar det lugnt. har ont i kroppen.

ikväll blir det troligtvis tvärsan ifall jag hittar någon att vara med. 

men nu har jag tråkigt. och håller på fixar bilder.

puss

kärlek, victoria

2009-02-13 / 15:08:20 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


*

2009-02-13 / 15:04:21 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


09.02.09

HEJHOPP.

idag är det min födelsedag, för exakt 16 år sedan var jag en liten skit, i mammas magen, och nu är jag sååå hääär stor ! haha. jag vaknade av att mamma sofié och kjell kom in sjungandes i mitt rum. jag fick lite kläder, en lampa och ett smycke och en stol. allt var jätte fint! sen igår hade jag släktkalas och då fick jag:

 

-en tavla

- godis

-pengar

-pressentkort på svarta kissen

-strumpbyxor

-sverigelott (jag vann på den tillochmed)

-en marimekkoskål

 

idag efter skolan skulle fammo komma och hämta mej så skulle vi fara och fika på stan, för hon ville gratulera mej  :) jag kan inte fatta att jag är sexton år. hehe. föresten måste jag mobba atte idag för han är bara fjorton år idag, men han fyller imorgon, så grattis (lillskiten) :D:D:D:D

 

busigt, • buse

2009-02-09 / 07:35:20 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


08.02.09

hoho!   vad kan det var för speciell dag imorgon? 

 

svar : min födelsedag !! :D

2009-02-08 / 19:41:23 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


06:36

ligger i sängen och plötsligt kommer det ett märkligt ljud (en plogbil)

 

atte säger: "vad e det? :o"

victoria säger: "vilket då? sömnigt"

atte säger : "ljudet"

victoria säger: "det är en plogbil."

atte säger: "jaha jag trodde det var ett tåg."

 

HAHAHAHA

2009-02-07 / 15:54:08 / / 2 kommentarer Trackbacks ()


06.02.09

nu sitter jag i datasalen och kollar lite på bilder och bloggar, jag skrev just mitt religionsprov. det var inte alls svårt. jag kommer lätt få en nia ;) uhh, ( stolt )  nej men jag skämta men det känndes jävligt bra och jag skrev en massa. och jag skrev på alla rader, och föresten idag slutar jag ett, för vi hade tydligen inget tillval, och det suger för det är skojj! men istället ska jag och emma fara till stan, och sen vid halv fyra kommer kajsa till stan och då ska vi busa och fika! mysigt med flickorna på svarta kissen, jag är verkligen glad över att jag har er två, ni är bäst och ni är underbara! älsakr er massvis altså!  och senare ikväll skall jag bara myyyyysa och goooosa!  tihi.

kärlek, victoria sjöberg

2009-02-06 / 11:14:32 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


ÅHw.

jag får damp på religionsprovet, jag orkar inte läsa, så jag gör allt förutom läser på det. hm, varför? jag måste ju läsa, har var ute och gått i snövädret, det är mysigt. när man går i skogen och lamporna lyser ett svagt ljus och man går där i sin ensamhet, och bara kollar på varje liten snöflinga som passerar ögonen, varje liten snöflinga är inte lik den ena som den andra, varje snöflinga är unik, tänk att varje snöflinga har ett liv, den svävar sakna ner mot marken och när den nuddar marken smälter den, tänk att vara en snöflinga, dom lever sitt liv härlig men sen kommer dom närmare och närmare marken och sen försvinner dom bort långsamt långsamt. 

jag älskar snö, det är en härlig känsla och mysigt. ♥  

 

kärlek, victoria

2009-02-05 / 21:57:45 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


ÄLSKAR SAKNAR KAJSA

du är ju fan bäst och underbaraste flicka jag känner! du är min bara bara min! ♥

2009-02-05 / 18:11:54 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


05.02.09

ou, idag är det en månad sen jag och atte blev tillsamans. puss på det! idag iskolan var det chill. men vi var några iklassen idag, alla var typ sjuka, anna,zaida,sofia,pernilla & emma var sjuka idag, eller vet inte om dom var sjuka, men dom var iallafall borta från skolan. på matten gick vi igenom tills provet och biologin skrev vi lite och ritade och svarade på lite frågor, sen hade vi två dubbeltimmar svenska dom var ju mest chill dom, första timmen en läsförståelse och nästa timmen hade vi typ lea, vi fick göra läxor och sånnt. sen hade jag håltimme, läste lite på religionsporvet som vi har imorgon, sen hade vi bildkonst, det var också kul, vi ritade lite smått och jag gjorde ett fint allahjärtansdagskort! myys. jag gillar hjärtan hit och dit! jag tycker att varje bildkonsttimmar går så jääävla snabbt, känns som en kvart sen är timmen slut, vi borde  få en dubbeltimme. hoho! sen gick jag och jannicka hem, och pratade lite småt på vägen hem. jag vill verkligen ha sportlov! jag och jannicka vill iallafall ha det sen vet jag inte om vad ni vill ha , känner ni inte att ni vill ha sportlov? jag behöver vekligen det. skönt. men imorgon är det fredag, betyder att vi har tillval YES. jag och emma ska till stan en snabbis och fika med sötagulligamestbeautiful girl, kajsa! sen senare kommer atte  hit och sover! myys. jag och minn syster började just kolla på film, och nu sover hon, så satt filmen på paus, hehe. hon börjar bli gammal och trött som en gammal tant.  .__.

 

puss puss puss puss vicpic♥

2009-02-05 / 18:10:16 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


03.01.09

baubau, vilken kväll. jag har sovit och kollat på tv och övat på fysikporovet, och nu ska jag lägga mej ner i systers säng och kolla på film. det är mys och kolla på film och sova i systers säng. imorgon ska vi skrinna på jompan, skall väl bli kul, och emma är sjuk, baba! dåligt.  snart fyller jag år!! :D

 

godnat allihopa♥

2009-02-03 / 22:28:34 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


skulle vilja vara en fågel

jag skulle vilja vara en fågel, flyga bort från allt bara få flyga upp till himmelen och bara komma bort en stund. precis som alla fåglar gör, flyger högt högt upp i den blåa skyn och bara sväva på dina lätta vita fjäder vingar. vara en duva. som flyger upp till himmelens paradis och ser till att alla har det bra där uppe! Få  fara bort från allt som känns jobbigt och bara ta en paus kanske i en vecka, eller några månader. bara koma bort. 
kunna få någonting annat att tänka på, det är så mycket att tänka på när amn blir stor, och är i ungdomen, jag vill bara bli gammal och slippa vara tonnåring. slippa allt nojs!
.
2009-02-02 / 21:01:44 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


uoä,

blev ändrat, jag for hem och måste öva på rella och fysik provet. jag sitter nu i min säng och lyssnar på musik. the sprict - the man who can't be moved. den e rätt skön. ikväll ska jag väl till musikinstitutet, det är ju kul. fast tråkiga gammla sånger sjunger vi och det är inte alls kul, men hoppas vi börjar med en ny sång idag, skulle vara roligt, får se om jag går en stund till emma ikväll, eller efter maten, men  jag tror jag borde öva på fysiken. men jag är nyfiken på hennes nya rum. 

 

i skolan var det rätt tråkigt, den var inte lika jobbig som måndagarna brukar vara. det var jätteskönt!

 

biologin så skrev vi lite och ritade lite små bilder, det var kul.

 

fysiken så fick vi öva på provet, jag och emma låg i en soffa och lyssnade på musik och pratade. alltså var det inte så jobbigt, hehe.

 

svenskan vi hade läsförståels, jag haaaatar det.  uj. men det var ju ändå inte nått jobbig, vi hade ju carola också. haha det var kul, för carola bara pratade och pratade och då kunde man inte konsentrera sig så lina sa "Kan du inte bara vara tyst?!" carola svarade "Ehm. jo.." Stackars henne, tyckte lite synd om henne fast det lät lite roligt. hehe-

 

matematiken den var också rolig. lyssnade på musik och sen pratade jag och emma lite. det var kul. för emma skrev nått i sitt häfte så blev jag "arg" inte ordagrannt, utan på skojj, emma började gapskratta och hon blev helt röd i ansiktet. jag sa "jävla apa du skiftar färg som en kamel" hahahah! fyfan vad vi skrattade! jag menade inte nu att hon är en apa utan hon skrattade som en apa. hahah! du är söt du emma!

 

engelskan vi gjorde inte så pass mycket, jag zaida och jannicka fick ut våra prov, och verbtestet. det gick väl helt okej. eller inte på provet, för timmen före vi skrev det så hade våran träslöjdslärare dött, så han var typ bara i mitt huvud. jag sa det nog till våran lärare men hon sa att jag skulle få skriva om det om jag ville, och jag tror nog jag skall göra det med. hehe.

 

rellan alla som inte hade gjort läxan (några frågor) fick inte komma in på timmen utan fick gå ut och göra dom.  det var inte många som hade gjort dom ska jag säga så jag och emma satt ute vid et bord och pratade och lyssnade på musik. och dom andra satt vi nått annat bord. kansek var 7 i klassen som hade gjort frågorna, så dom fick rätta svaren. buhu. inte vicpic.  så nu skalla jag nog gå och göra dom om jag orkar, får se liite.

 

2009-02-02 / 14:52:20 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


äou.

nu är klocka, 08.29 och jag ska börja fara till skolan.

babubobibbhbha. vill inte alls till skolan, men jag slutar iallafall tre och  sen ska jag väl till stan med min pojke! sen blir det av tll musikinstitutet har kör så. sen tror jag att jag far en sväng till emma och kollar in hennes nyyya rum, hon messade mej igår och skrev:

 

"guu, du måste ta  och komma och kolla in my new room soon!

:D it's veryvery nice."  

 

hahah, emma är söt hon, så det blir väl att fara och kolla på hennes nya rum idag/kväll då.

2009-02-02 / 07:29:11 / / 0 kommentarer Trackbacks ()


steg ett..

STEG ETT:
Namn: Victoria Anna Emilia Sjöberg
Smeknamn: Vickan, Vic & Vicpic
Födelsedatum: 9 februari
Födelseort: Mariehamn
Ögonfärg: Blå-Grön
Hårfärg: mörkbrun
Längd: 166 komma halv.
Skostorlek: 38-39
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Vattuman


STEG TVÅ
Skor som du bar idag: Har inte haft skor på mig idag.
Rädsla: Haha.
Målsättning: Ingen aning
Svagheter: Inga
 

STEG TRE
Din första tanke när du vaknade idag: Onej, söndag, jobbig
När somnar du: 3
När du inte kan sova: Kollar mobilen, eller TV.


STEG FYRA
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola lätt.
McDonalds eller Max: McDonalds
Singel- eller dubbeldejt: Singeldejt fast Dubbeldejt skule väl vara kul. haha
Lipton Ice Tea eller nestea: Lipton Ice Tea.
Choklad eller vanilj: Choklad 


STEG FEM
Svär du?: Jo, ojoj
Sjunger du? Jepps. 
Duschar du varje dag: Varannan.
Röker du? Näj
Är du förälskad?: Jo
Tror du att du någonsin varit kär?: Jodå
Gillar du skolan?: Hahhahaha, NEJ
Vill du gifta dig?: Jopps
Tror du på dig själv: Ibland.
Blir du åksjuk : Jepps, långa vägar
Tycker du att du är hälsosam?: Ibland, ibland inte
Gillar du åska?: Läskigt men mysigt ändå
Spelar du något instrument?: Näpp


STEG SEX
Har du under den senaste tiden..
Druckit alkohol?: Aao.
Rökt?:  Nejdå
Kysst någon?: Jopp
Shoppat?: Näp
Stått på scen?: Ne
Blivit dumpad: Nejnej
färga håret?: Jodå


STEG SJU
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Nep
Blivit nerslagen?: Nejnej


STEG ÅTTA:
I framtiden..
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: Ingenaning
Namn på barn?: Emilia och Emil
Ditt drömbröllop?: Jadu, bära en fin vit klänning och ha en massa vänner som kommer, och fin vigselring och en fin och stor god vacker bröllopstårta med mint fem våningar, och att mina barn (om jag har då.) skall vara brudtärnor, och att det ska bli en lycklig bröllops narr/kväll med min man.


STEG NIO
Antal piercings: 2, öronen
Antal tatueringar: Ingen
Antal saker jag ångrar: En massa grejjer.


FAVORIT..
Färg: Vitt Svart Grått
Plats: I min säng
Djur: Katt & Hund
Serie: OC
Internetaktivitet: Va?


VEM..
Saknar du: Atte
Vill du döda: Döda är ett starkt ord.
Vill du slå: Hm.
Rörde dig sist: Atte
Kramade du sist: Atte
Vill du träffa: Atte
2009-02-01 / 17:34:36 / / 1 kommentarer Trackbacks ()


Sök i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0